Voorthuizen Schoon!

Op donderdag 11 juni organiseren wij samen met de Ondernemers Vereniging Voorthuizen het event ‘Voorthuizen Schoon’.  De bedoeling van deze dag is dat de inwoners van Voorthuizen, samen met de ondernemers, Voorthuizen schoonmaken.

In de flyer (voorthuizen schoon) staat het programma.

De organisatie van deze dag heeft zelf drie specifieke groepen benaderd mee te doen:

  • Basisscholieren: ruim 200 leerlingen van groep 7 en 8 maken onder begeleiding een groot deel van het centrum en omliggende straten schoon. Alle andere basisscholieren maken rondom de school zelf schoon.
  • Alle winkeliers is verzocht om hun winkelpand en stoep schoon te maken. Winkeliers met speciale wensen, bijvoorbeeld een hogedrukreiniger, kunnen dit melden bij de organisatie.
  • Straten worden opgeroepen hun straat gezamenlijk schoon te maken en zo mee te doen aan de wedstrijd ‘Schoonste straat van Voorthuizen’ (flyer). De winnende straat krijgt een barbecuepakket twv 300 euro voor een straatbarbecue.

Iedereen wordt opgeroepen zelf actief met de straat aan de slag te gaan. Ook heeft de organisatie nog vrijwilligers nodig deze dag voor de nodige klusjes. Belangstellenden kunnen zich melden bij de organisatie via voorthuizenschoon@gmail.com.

Meer informatie over deze dag is te vinden op Facebookpagina ‘VoorthuizenSchoon’.

De organisatie van Voorthuizen Schoon