Nieuw Avondrust – Uitbraak Corona – Hulpvraag

Foto van Nieuw Avondrust - Omroep Gelderland

Nieuw Avondrust                                                                                                                              (foto Omroep Gelderland)

 
(Wij kregen bijgaand bericht door, wat we natuurlijk graag met jullie delen. Wil je helpen? Laat het weten. Zie onderaan dit bericht)
 
In Nieuw Avondrust (woonzorgcentrum) is Covid-19 (Corona) in alle hevigheid uitgebroken. Dit doet wat met alle bewoners en hun familieleden. Het doet ook wat met alle medewerkers waarvan al 10 maanden het uiterste wordt gevraagd. Mensen die al 10 maanden de flexibiliteit hebben opgebracht om de zorg voor de bewoners zo goed mogelijk vorm te geven.
Op dit moment kunnen zij wel wat steun gebruiken.
 

Wat hebben zij nodig:

 

Vrijwilligers
Er zijn mensen nodig die het aan kunnen om echt de handen uit te mouwen te steken. Die mensen die 1 op 1 bewoners willen helpen bij het video-bellen met de iPad of andere werkzaamheden die er nodig zijn.
Ook mensen die een zorgachtergrond hebben zijn van harte welkom. Onder de medewerkers zijn er namelijk veel zieken en de roosters zijn nauwelijks rond te krijgen.
 
Een hart onder de riem
De medewerkers hebben wel een hart onder de riem nodig. We zouden ze graag iets willen geven als blijk van waardering. Echter veel is er niet mogelijk in deze tijd. Daarom willen wij alle medewerkers een pakketje met douchegel en bodylotion geven.
 
Helpt u mee?
 

Werkwijze:

Maak zoveel mogelijk pakketjes met 1 douchegel en 1 bodylotion. Schrijf of teken daar een mooie persoonlijke boodschap bij voor de medewerkers (M/V) van Nieuw Avondrust.

bol.com | Kerst Glimmend gouden deco kadootjes 10 cm
Let op we hebben 350 pakketjes nodig.
 
 
Breng de pakketjes uiterlijk 22 januari naar: 
Dirk & Thirza Koster
Vincent van Goghstraat 23 
Voorthuizen. 
 
De pakketjes zullen dan bij Nieuw Avondrust worden bezorgd.
 
Wil je helpen als vrijwilliger:
Neem dan contact op met:
Edith Waaijenberg
vrijwilligersNA@zorggroepena.nl