Wie bedenkt de namen voor twee bruggen over de rondwegen?

Tijdens de zogenoemde starthandeling door de gedeputeerde van de Provincie mevrouw Connie Bieze en onze wethouder Hans van Daalen, heeft de wethouder het startsein gegeven voor een nieuwe namen-actie.  Deze keer wordt ons, inwoners van Voorthuizen, gevraagd om namen te bedenken voor twee bruggen die de rondweg over zullen gaan. Hieronder de nieuwe vraag van de gemeente in samenwerking met Plaatselijk Belang Voorthuizen. Denkt u weert mee? Dan zou het zomaar kunnen dat een van de bruggen straks de door u bedachte naam gaat dragen.

 

Hoe gaan we de bruggen noemen?

 De gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Voorthuizen hebben – alweer even geleden – inwoners gevraagd mee te denken over de naamgeving van de westelijke en noordelijke rondweg die rond het dorp Voorthuizen worden aangelegd. Dat is gelukt: de westelijke rondweg gaat ‘De Voortse Ring’ heten en de noordelijke rondweg ‘Heuvelrandweg’. We vragen inwoners opnieuw om mee te denken over passende namen; dit keer niet voor een weg, maar voor twee bruggen over ‘De Voortse Ring’ en de ‘Heuvelrandweg’.

 

 

Bruggen

bruggen - rondwegen

Sfeertekeningen van de bruggen, die tijdens de feestelijkheden rondom de start van de aanleg van de rondweg te zien waren

Over ‘De Voortse Ring’ en de ‘Heuvelrandweg’ worden straks twee bruggen aangelegd: een brug voor auto’s, fietsers en voetgangers ter hoogte van de Overhorsterweg (de Overhorsterweg wordt door middel van een viaduct over ‘De Voortse Ring’ geleid) en een brug voor voetgangers over de ‘Heuvelrandweg’ (om Blankensgoed met het Wilbrinkbos te verbinden).

 

Wat wordt de naam?

De gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Voorthuizen roepen inwoners van Voorthuizen op mee te denken over passende namen voor de beide bruggen.

 

U kunt uw suggestie(s) tot 22 februari 2019 doorgeven op verschillende manieren:

 

Via Plaatselijke Belang Voorthuizen:

Mail: info@plaatselijkbelang.nl

Post: Boshuisweg 7, 3881 SW Putten

 

Via Gemeente Barneveld:

Mail: communicatie@barneveld.nl

Post: Gemeente Barneveld, Postbus 63, 3770 AB Barneveld