Herinnering: Buitengewone ALV 27 december

Graag herinneren we u aan de belangrijke datum van 27 december. U heeft dan hopenlijk 2 heerlijke kerstdagen achter de rug en wellicht nog wat vrije dagen in het verschiet. Die week leent zich daar uitermate goed voor, geniet ervan.

Mocht u het even zijn ontschoten, ondanks al het nieuws dat er inmiddels over is verschenen en de inloopavond in ’t Trefpunt: donderdagavond 27 december houdt Plaatselijk Belang Voorthuizen zijn Buitengewone Algemene Leden Vergadering. Met maar een (1) onderwerp: de N303, oftewel de veelbesproken rondweg. Het lijkt er nu toch echt op dat hij er na ruim 40 jaar gaat komen.

Tijdens deze ALV willen we zoveel mogelijk meningen, ideeen en reacties van de leden horen over het ontwerp inpassingsplan. Die gaan we vervolgens verwerken in een zienswijze die we voor 23 januari moeten insturen naar de Provincie.

We hebben bij wijze van hoge uitzondering alle tekeningen van de Provincie ontvangen. Tijdens deze ledenvergadering hangen we deze tekeningen ook weer op. Dus mocht u 13 december niet in de gelegenheid zijn geweest om de plannen te bekijken: dat alleen al is dan een reden om te komen. En dan horen we gelijk graag uw mening!

We hopen u in grote getale te mogen ontmoeten op 27 december, de aanvang is 20.00 uur (zaal open 19.45 uur). Komt allen!

2013 = feestelijk
Daarnaast alvast een tipje van de sluier voor het komende jaar: dan bestaat Plaatselijk Belang Voorthuizen alweer 90 jaar. En dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie op 11 januari zullen we dat op een ongebruikelijke manier inluiden. Hierover binnenkort meer!

Rest ons nog u bijzonder fijne kerstdagen toe te wensen!