Dorpsgesprek Energiek Voorthuizen

energiek Voorthuizen

Beste inwoner van of ondernemer in Voorthuizen,

Energie houdt velen in ons dorp al jaren bezig. Wellicht heeft u nagedacht over het isoleren van uw huis, de aanschaf van een warmtepomp of zonnepanelen, of dit allang gedaan. Mogelijk heeft u zich aangemeld bij de energiecoöperatie Voorthuizen Duurzaam of informatie ingewonnen bij het Woonplein Voorthuizen. Hoe dan ook, energiebesparing, -opslag en -opwekking zal ook de komende jaren volop in de belangstelling blijven.

Energiek Voorthuizen
Plaatselijk Belang, Ondernemers Vereniging Voorthuizen, Energiecoöperatie Voorthuizen Duurzaam en Woonplein Voorthuizen/Rabobank Gelderse Vallei vragen, onder de naam Energiek Voorthuizen, samen met de gemeente Barneveld, uw medewerking.

Ideeën gevraagd!
Hoe kunnen en willen we energie besparen en in de nabije toekomst woningen en bedrijven in Voorthuizen van elektriciteit en warmte voorzien? Hoe kunnen we als bewoners en ondernemers zelf, maar vooral ook samen het verschil maken? Bijgevoegde illustraties geven al mogelijkheden om u op ideeën te brengen. Heeft u nog meer suggesties? Laat het weten!

U kunt uw ideeën tot 1 maart 2021 aanleveren via de link onderaan de mail.

Voorstellen
We hopen u in april 2021 aan de hand van de aangeleverde ideeën, een aantal voorstellen te presenteren waar u uw licht over laat schijnen! De meest gekozen voorstellen bieden wij vervolgens ter overweging aan bij de gemeente Barneveld. Te denken valt aan het samen met uw buurtgenoten isoleren van de woning, persoonlijk advies voor vrijstaande woningen of het aanleggen van een systeem om een deel van een dorp of woonwijk te verwarmen. We horen graag hoe u het best geholpen zou zijn met het benutten van kansen om energie te besparen of op te wekken.

Uw deelname bepaalt u zelf
U kunt op drie manieren een bijdrage leveren:
1. Zelf aan de slag gaan met het isoleren van uw woning, andere vormen van energiebesparing en het leggen van zonnepanelen.
2. Ideeën aanleveren waarmee we aan de slag kunnen.
3. Meedenken en deelnemen aan Energiek Voorthuizen
Wilt u ideeën aanleveren of melden wat u nu al zelf doet? Of wilt u actief deelnemen aan Energiek Voorthuizen? Dan nodigen we u van harte uit!

Alvast bedankt voor uw input!

Met vriendelijke groet,

Energiek Voorthuizen
Plaatselijk Belang Voorthuizen

Meedenken en ideeen meegeven

QR code om deel te nemen:

QR code om deel te nemen
Sponsors - PLaatselijk Belang - Rabobank - OVV - Voorthuizen Duurzaam - Woonplein Voorthuzien