De rondwegen, hoe moeten die gaan heten?

De gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Voorthuizen vragen jullie, inwoners van Voorthuizen, om mee te denken over de naamgeving van de westelijke rondweg om Voorthuizen en de verbindingsweg tussen de westelijke rondweg en de Apeldoornsestraat (nu nog genoemd als ‘Pootje Noord’).

 

Westelijke Rondweg Voorthuizen

De provincie Gelderland start naar verwachting in 2018 met de voorbereidingen voor de daadwerkelijke aanleg van de westelijke rondweg om Voorthuizen. De nieuwe rondweg wordt aangelegd tussen de afrit Voorthuizen bij de A1 en de provinciale weg richting Putten (iets ten noorden van de begraafplaats Diepenbosch).

 

Noordelijke Rondweg Voorthuizen

Tussen de westelijke rondweg om Voorthuizen en de Apeldoornsestraat legt de gemeente Barneveld een verbindingsweg aan, de noordelijke rondweg (‘Pootje Noord’). De weg ligt ten noorden van Blankensgoed.

 

U mag meedenken!

De gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Voorthuizen vragen inwoners van Voorthuizen om mee te denken over passende namen voor de beide wegen. U kunt denken aan namen die met de historie te maken hebben, of op een andere manier passend zijn voor deze wegen. 

 

U kunt uw suggestie(s) tot 20 oktober doorgeven op verschillende manieren:

 

Via Plaatselijke Belang Voorthuizen:

Mail: info@plaatselijkbelang.nl

Post: Boshuisweg 7, 3881 SW Putten

 

Via Gemeente Barneveld:

Mail: communicatie@barneveld.nl

Post: Gemeente Barneveld, Postbus 63, 3770 AB Barneveld